Detec AS signerer distribusjonsavtale med Dahua Technology

Detec AS har inngått avtale med Dahua Technology om distribusjon av deres produkter, og kan nå tilby alle sine kunder en stor portefølje av produkter tilpasset et bredt spekter av kunder og bruksområder.

Avtalen ble signert 30. oktober 2018 ved Detec AS sitt nye kontor på Fornebu.



Detec AS jobber nå med å implementere Dahua-protokoller og SDKer i sin Detec Next videoovervåkingsprogramvare. Dette for at Detec sine forhandlere enklest mulig kan ta i bruk alle Dahua-produkter og dermed være sikre på at dette fungerer sømløst.

Detec AS sine forhandlere har erfaring med å ta i bruk ulike typer kameraer fra flere produsenter basert på behov i kombinasjon med Detec Next programvaren. Detec AS håper at de fleste behov vil kunne dekkes gjennom Dahuas brede produktportefølje. Selskapet vil dermed stå bedre stilt i et større spekter av markeder sammen med eksisterende og nye forhandlere.

Noen eksempler på produkter og løsninger som tilbys fra Dahua er:
•    Nettverkskameraer
•    Termiske og radiometriske termiske kameraer
•    PTZ-kameraer
•    Analoge kameraer, også med megapikseloppløsning
•    Intelligente transportløsninger
•    Bilskiltgjenkjenning og parkeringsløsninger
•    NVR, DVR og andre lagringsløsninger
•    Intelligente serverløsninger
•    Vaktsentralløsninger
•    Løsninger for intelligente bygg
•    Switcher
•    Machine Vision- og block-kameraer

«Vi er svært fornøyde med en distribusjonsavtale med et verdensledende agentur med så stor bredde av produkter som Dahua har. Dette medfører at vi kan konkurrere med totale løsninger i nær sagt ethvert marked med behov for avanserte videoovervåkingsløsninger,» sier Stig Norman Olsen, markedsansvarlig i Detec AS. 

«Detec AS er en velkjent ITV-distributør i det norske markedet og de har lang erfaring i ulike industrier. Vi ser fram til å samarbeide for å innføre vår ledende teknologi i Norge. Dette samarbeidet vil være fordelaktig for oss begge,» sier Francis Lee, nordisk regionsjef i Dahua Technology.

For mer informasjon, kontakt:
Detec AS på telefon 23 23 22 80 eller e-post salg@detec.no
Stig Norman Olsen, Markedsansvarlig, Detec AS – stig@detec.no
Dahua Technology Nordic på e-post Nordic.ne@dahuatech.com

Om Detec
Detec AS er en ledende distributør av videoovervåkingsutstyr i det norske markedet med mer enn 35 års erfaring. Selskapet har vært toneangivende for å introdusere ny teknologi og nye merkenavn i det norske markedet. I tillegg til distribusjon av videoovervåkingsutstyr utvikler selskapet også sin egen programvare for videoovervåking – Detec Next VMS – med særskilt fokus på å være en åpen plattform med integrasjon mot ledende produsenter og presentasjon av alarmer på en intelligent måte. En viktig alarmkilde er egenutviklet videoanalyse som har blitt til i samarbeid med SINTEF siden tidlig 90-tallet.  

Om Dahua Technology
Dahua Technology er en ledende aktør på løsninger i den globale videoovervåkningsindustrien. Siden 2014 har selskapet vært rangert som verdens nest største selskap i industrien. Med mer enn 13 000 ansatte over hele verden, blir Dahua løsninger, produkter og tjenester brukt i over 180 land og regioner. Dahua har 42 avdelinger globalt som dekker alle verdensdeler. Med sine overvåkningsløsninger leverer Dahua enestående kvalitet, pålitelighet og stabilitet. Dahua har investert omtrent 10% av årlig omsetning i forskning og utvikling siden 2014. De har mer enn 6000 R&D-ingeniører og teknikere ansatt som jobber med spydspissteknologier som kunstig intelligens, tingenes internett, skytjenester, videokompresjon, nettverkssikkerhet og programvarepålitelighet.